GRIEKS RESTAURANT MYKONOS GOUDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1027 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Mykonos Gouda. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2024 om 20:29 Helaas slecht. Eten was lauw/koud. Bezorger belde 10 minuten na afgesproken bezorgtijd. Hij las dat het bezorgadres Vest 90 is maar het is Vest 9D. Staat duidelijk in de bevestigingsmail en op de bon. Jammer zonde van het geld.
10 apr 2024 om 19:58 Weer heerlijk gegeten!
29 mrt 2024 om 23:16 Patat heel vet en rauw, bestelling was verkeerd (vier keer hetzelfde). Het vlees was redelijk.
24 mrt 2024 om 21:20 Prima eten bezorgd op de afgesproken tijd
22 mrt 2024 om 18:53 Ik vind heel lekker bij Mykonos. Goede kwaliteit van eten
16 mrt 2024 om 9:20 heerlijk gegeten, echt van genoten. door ziekte minstens 7 maanden niet meer kunnen doen. dit was echt lekker. wel duur ( te duur) 2 euro voor paar sneetjes stokbrood niet eens boter vind ik belachelijk
1 mrt 2024 om 22:03 Prima eten
29 feb 2024 om 10:58 We hadden aangegeven 19:00 ons eten te willen en de bezorger stond om 18:57 voor de deur, super! Verder was het eten echt heel lekker. Het vlees was goed en de patatjes waren prima. Alleen vond ik het aantal patatjes te weinig…
23 feb 2024 om 20:00 Weer heerlijk gegeten!! Net zo lekker als dat je in t restaurant zit, alleen zou ik de patat lekkerder vinden als ie apart zit.
22 feb 2024 om 20:00 Nette en vriendelijke bezorging. En snelle bezorgtijd. Gyros was deze keer iets te gaar om lekker op te eten vergeleken bij eerdere bestelling. Maar dat kan gebeuren.
19 feb 2024 om 10:22 Heerlijk gegeten!
10 feb 2024 om 21:21 Heerlijk zoals altijd! En de tzaziki is echt de beste ever daar!