GRIEKS RESTAURANT MYKONOS GOUDA

GRIEKS RESTAURANT MYKONOS GOUDA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 635 beoordelingen
17 jan 2021 om 20:25 Heerlijk. Het bezorgen liet wel wat lang op zich wachten. Maar de bezorger was erg vriendelijk
17 jan 2021 om 10:00 Was super vooral dat de patat apart verpakt was
16 jan 2021 om 20:09 Het eten was heerlijk en voor herhaling vatbaar. Voldoende/ruime porties van alles. Kan er 2 dagen van eten. Snel bezorgd. Super vriendelijk personeel. Gr. Loes
15 jan 2021 om 21:57 Mmmmmmmmmmm !!
15 jan 2021 om 20:26 Niet voor herhaling vatbaar. Niet al teveel eten voor de prijs die er voor betaald is!! Wanneer je stokbrood besteld verwacht je toch iets van kruidenboter erbij. Gevoetbald met de tas ? eten lag allemaal door elkaar aan 1 kant in de bak. Thx !!
6 jan 2021 om 22:43 Helaas vonden we het eten heel duur voor het hoeveelheid en wat we kreeg. Het eten was zeer lekker. Echt 5 sterren voor het smaak maar we hebben €26 voor een hoofdgerecht betaald en het waren zeer klein porties.
5 jan 2021 om 22:26 Het was heerlijk
3 jan 2021 om 20:11 Zoals.altijd weer heerlijk gegeten. Top service
3 jan 2021 om 12:21 Voor de betaalde bedragen verhoudingsgewijs relatief weinig in hoeveelheid. Jammer want dat is de ervaring in het restaurant zelf niet.
1 jan 2021 om 23:02 Snel bezorgd, enkel de portie was niet zoals ik gewend ben. Zal wellicht te maken hebben met de drukte van 1 januari. Smaak weer top!
28 dec 2020 om 19:48 Bezorgtijd 11 min. Wow !!!!!!! En weer heerlijk zoals altijd !
27 dec 2020 om 19:39 Altijd even lekker